Kuvaus
Vol %. : 13 %
Koko: 75 cl
Tuoksu ja maku: Lohenpunaisen viinin tuoksu on runsas ja hedelmäinen. Ciliegolo rypäle tuo tunnistettavaa kirsikkaisuutta. Maku on pehmeä, marjainen ja kukkainen. Miellyttävät tanniinit.
Valmistustapa: Kestävin luonnonmukaisin menetelmin (sertifiointi meneillään) kasvatetut rypäleet poimitaan käsin ja puristetaan kontrolloidusti ja varoen. Nopea maseraatio. pinnoitetuissa sementtisäilö
Kypsytys: 6 – 8 kk kypsytys sementtisäiliöissä.
Käyttö: Antipastit, risotto, tryffeli-pohjaiset ruoat, kala, ikääntyneet juustot.
Rypäle: 80 % Sangiovese, 20 % Ciliegiolo
Tuottaja: Zanchi
Maakunta: Umbria
Sertifioitu luomu: ei