Kuvaus
Vol %. : 13 %
Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Nuorekkaan, helposti juotavan (italiaksi ”beverino”) kirkkaanpunaisen viinin tuoksu on Nero d’Avola-rypäleelle ominaisesti marjaisa, hieman suklainen. Maku on keskitäyteläinen, marjainen, kevyen tanniininen ja raikkaan hapokas.
Valmistustapa: Marsalan ja Salamin alueella, Länsi-Sisiliassa rinteessä kasvaneet rypäleet poimitaan käsin lokakuun alussa. Rypäleet on kasvatettu perinteisellä, sisilialaisella spalliere-menetelmällä. Käyminen kontrolloidussa lämpötilassa.
Kypsytys: Terässäiliössä.
Käyttö: : Lihaisat pastat, pizza, grillattu liha, kana
Rypäle: Nero d’Avola
Tuottaja: Wine Atelier
Maakunta: Sisilia
Sertifioitu luomu: Kyllä