Kuvaus
Vol %. : 13,5 %
Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Kirkkaanpunaisen viinin tuoksu on hienostunut: punaisia marjoja, vadelmaa, persikkaa, muskottia, pippuria ja ruusua. Maku on täyteläinen, keskitanniininen,
Valmistustapa: Messinan alueella sijaitsevan tilan rypäleet poimitaan käsin. Käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa, 26 – 30 asteessa. Kuoret saavat olla mehussa 3 päivää. Malolaktinen eli maitohappokäyminen terässäiliössä.
Kypsytys: Viini kypsyy terässäilöissä joitakin kuukausia ja sen jälkeen vielä pullossa 3 kuukauden ajan.
Käyttö: Liharuoat, riista, tryffeliruoat, mausteiset kalaruoat, juustot, salami.
Rypäle: Nerello Mascalese, alkuperäislajike Sisiliasta
Tuottaja: Cantine Grasso – Feudo Solaria
Maakunta: Sisilia
Sertifioitu luomu: Ei