Kuvaus
Vol %. : 12 %
Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Oljenkeltaisen viinin tuoksussa on kukkia, sitrusta, päärynää ja persikkaa. Maku on raikkaan hapokas ja hedelmäinen, hieman pähkinäinen.
Valmistustapa: Messinan alueella sijaitsevan tilan rypäleet poimitaan käsin. Käyminen tapahtuu kontrolloidussa lämpötilassa.
Kypsytys: Viini kypsyy terässäiliöissä muutamia kuukausia ja vielä sen jälkeen pullossa muutaman kuukauden ajan.
Käyttö: Alkupalat, runsaat salaatit, kalaruoat, erityisesti grillattu vaalea kala, yrttiset välimerenruoat, sitruunarisotto!
Rypäle: 50 % Inzolia, 50 % Catarratto, alkuperäisiä sisilialaisia lajikkeita.
Tuottaja: Cantine Grasso – Feudo Solaria
Maakunta: Sisilia
Sertifioitu luomu: Ei