• 0Shopping Cart
Finn-Glera
  • Finn-Glera
  • Juomat
  • Tuottajat
  • Yhteystiedot
  • Ammattilaiset
  • Lähetä tarjouspyyntö
  • Search
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Instagram

Freisa di Chieri DOC Superiore “Vigna Villa della Regina”, 13 %, 75 cl

tuotetunnus (SKU) 10108 Osasto: Punaviini Avainsana tuotteelle ALKO-valikoima
   
  • Kuvaus
  • Lisätiedot

Kuvaus

Vol %. : 13 %

Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Runsas ja täyteläinen viini. Tuoksussa punaisia marjoja, vaniljaa, tupakkaa, lakritsia ja pippuriakin. Hyvä hapokkuuden ja tanniinien tasapaino, joka on ominainen juuri Freisalle.

Valmistustapa: Rypäleet tulevat Italian ainoalta ”urbaanilta” viinitarhalta, Torinosta, kuninkaallisen palatsin alueelta. Yhteistyössä kaupungin ja yliopiston kanssa Balbiano elvytti viinitarhan tuottavaksi vuonna 2003.

Kypsytys: Rypäleiden puristamisen yhteydessä siemenet poistetaan ja mehu on kuorikontaktissa 10 päivää. Malolaktinen käyminen teräsastioissa. 6 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä (ranskalainen). Vähintään vuoden pullokypsytys ennen myyntiin laskemista. Rajattu tuotantomäärä: noin 3000 pulloa vuodessa.

Käyttö: Punainen liha, ikääntyneet juustot, pikantit alkupalat

Rypäle: 100 % Freisa di Chieri
Tuottaja: Balbiano

Maakunta: Italia, Piemonte, Torino

Sertifioitu luomu: ei

Lisätiedot

Rypäle

Freisa di Chieri

Tuottaja

Balbiano

Maakunta

Piemonte

Sertifiotu luomu

ei

  • Viinit

Tuotehaku

show blocks helper

Tutustu myös

  • Langhe Nebbiolo D0C, 13,5 %, 75 cl

    Lisää ostoskoriin Show Details
  • Ciro Rosso Bio DOC, 13,5 %, 75 cl

    Lue Lisää Show Details
  • CHIANTI Colli Senesi, DOCG, 13,5 %, 75 cl

    Lue Lisää Show Details
  • Terre di Giano Giano IGT Umbria Biologico, 12,5 %, 75 cl

    Lue Lisää Show Details

Yhteystiedot

Finn-Glera
Mannerheimintie 15 B
Co.Sugarbay
00260 Helsinki

Y-tunnus: FI27304442

P. 050 376 1117
Email: service@finn-glera.fi

All rights reserved © Finn-Glera 2016

CARMINO, Amelia Ciliegiolo DOC, 14 %, 75 cl TERRAISASSI Toscana Rosso IGT 2013, 14 %, 75 cl Scroll to top