Kuvaus
Vol %. : 13,5 %
Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Kirkkaanpunaisen viinin tuoksu on pyöreä, maanläheinen, hieman savuinen, tummasuklainen ja hedelmäinen. Keskitäytäläisen, maanläheisen viinin maussa on hapankirsikkaa, miellyttävät ja pehmeät tanniinit, ruusunmarjaa.
Valmistustapa: Hyvin lähellä Välimerta, n. 100 metrin korkeudessa kasvaneet rypäleet poimitaan käsin lokakuun alussa. Maaperässä kalkkikiveä j savea. Maseraatiokestää 15 päivää.
Kypsytys: 9 kk terästankkikypsytys, 2 kk pullossa.
Käyttö: Lihaiset pastat, liharuoat, kypsät juustot
Rypäle:100 % Gaglioppo, sato 70 Hl/ha
Tuottaja: Santa Venere
Maakunta: Calabria, Cirò
Sertifioitu luomu: Kyllä
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.