Kuvaus
Vol %. : 13 %
Koko: 75 cl
Laatikon koko:
Tuoksu ja maku: Kirsikanpunaisen, voimakkaan värisen viinin tuoksussa on luumuja, kirsikkaa, pähkinäisyyttä ja pippuria. Suuta lämmittävän viinin maussa on hyvässä tasapainossa hapokkuutta ja tanniinisuutta. Pitkä ja miellyttävä jälkimaku.
Valmistustapa:
Noin 250 metrin korkeudella kasvaneet rypäleet poimitaan käsin lokakuun alkupuolella. Maseraatio kestää 15 – 20 päivää. Ensimmäisten 5 päivän aikana viiniä sekoitetaan neljästi päivässä.
Kypsytys: Viini kypsyy 12 kuukauden ajan sementtiastioissa.
Käyttö: Mausteiset liharuoat, grillattu liha, lihaisat pastakastikkeet, riista ja riistalinnut, kypsät juustot.
Rypäle: Uva Longanesi
Tuottaja: Cantina Bulzaga
Maakunta: Emilia-Romagna, Pideura-Brisighella
Sertifioitu luomu: Ei