Kuvaus
Vol %. : 13,5 %
Koko: 75 cl
Tuoksu ja maku: Tuoksussa tummia marjoja, paahdettua hasselpähkinää, ruusua, lakritsia, vaniljaa. Tiukahkossa maussa on runsas marjaisuutta, hapankirsikkaa, lakritsia ja pippuria ja miellyttävä puun aromi. Tanniininen selkäranka antaa rakennetta.
Valmistustapa: Rypäleet poimitaan käsin. Maseraatio 10 päivää.
Kypsytys: Käyminen tapahtuu terästankeissa. Malolaktisen käymisen jälkeen, joulukuussa, viini siirretään tynnyreihin, joista osa on uusia, osa käytettyjä. 24 kypsytys tynnyreissä, dekantointi vuosittain. 6 kk tai enemmän stabilisointia betonisäiliöissä. 6 kk pullokypsytys.
Käyttö: Punainen liha, kypsät juustot, riista
Rypäle: Nebbiolo
Tuottaja: Josetta Saffirio
Maakunta: Piemonte
Sertifioitu luomu: ei