Viiniuutuuksia, vermutteja ja italialaisia ginejä – tasting ammattilaisille 6. – 8.3.2017
Aika ja paikka:
- Maanantaina 6.3. klo 15 jälkeen: vierailut ravintoloissa
- Tiistaina 7.3. klo 11 – 15: ravintola Carelia (klo 16:30 jälkeen vierailut ravintoloissa)
- Keskiviikkona 8.3. 11 – 15: ravintola Carelia
Ilmoittaudu sähköpostilla: service (at) finn-glera.fi
tai soittamalla:
p. 050-3761117
p. 0500-665777
Tervetuloa!
Tuomme tutustuttavaksi:
Kuohuviinit ja viinit
- Bonfadini: Franciacortat DOCG, myös Rosé (Lombardia)
- Bassoli: Lambrusco di Sorbara, Ortrugo IGT (Veneto)
- Cascina del Pozzo: Roero Arneis DOCG (Piemonte)
- Casa Wallace: biodynaamiset Monferrato Rosso DOC, Dolcetto di Ovada Superiore DOCG (Piemonte)
- Castelfeder: Müller Thurgau, Gewürztraminer, Schiava, Lagnein (Alto Adige)
- Vigne dei Mastri: Monferrato Bianco DOC, Monferrato Rosso DOC, Barbera d’Asti Superiore DOCG (Piemonte)
- Tenuta San Mauro: Barbera d’Asti Superiore DOCF, Barbaresco DOCG, Barbaresco Riserva DOCG (Piemonte)
Vermutit, aromatisoidut viinit ja ginit
- La Canellese: Vermut extra dry, Vermut di Torino, Barolo Chinato, muita aromatisoituja viinejä
- Cantine Sant’Agata: artesaani-gini Gin Agricolo
Toteutamme tilaisuuden yhteistyössä Agriment Italian kanssa.