Viiniuutuuksia, vermutteja ja italialaisia ginejä – tasting ammattilaisille 6. – 8.3.2017

Aika ja paikka:

  • Maanantaina 6.3. klo 15 jälkeen: vierailut ravintoloissa
  • Tiistaina 7.3. klo 11 – 15: ravintola Carelia (klo 16:30 jälkeen vierailut ravintoloissa)
  • Keskiviikkona 8.3. 11 – 15: ravintola Carelia

Ilmoittaudu sähköpostilla: service (at) finn-glera.fi

tai soittamalla:

p. 050-3761117

p. 0500-665777

Tervetuloa!

Tuomme tutustuttavaksi:

Kuohuviinit ja viinit

  • Bonfadini: Franciacortat DOCG, myös Rosé (Lombardia)
  • Bassoli: Lambrusco di Sorbara, Ortrugo IGT (Veneto)
  • Cascina del Pozzo: Roero Arneis DOCG (Piemonte)
  • Casa Wallace: biodynaamiset Monferrato Rosso DOC, Dolcetto di Ovada Superiore DOCG (Piemonte)
  • Castelfeder: Müller Thurgau, Gewürztraminer, Schiava, Lagnein (Alto Adige)
  • Vigne dei Mastri: Monferrato Bianco DOC, Monferrato Rosso DOC, Barbera d’Asti Superiore DOCG (Piemonte)
  • Tenuta San Mauro: Barbera d’Asti Superiore DOCF, Barbaresco DOCG, Barbaresco Riserva DOCG (Piemonte)

 

Vermutit, aromatisoidut viinit ja ginit

  • La Canellese: Vermut extra dry, Vermut di Torino, Barolo Chinato, muita aromatisoituja viinejä
  • Cantine Sant’Agata: artesaani-gini Gin Agricolo

Toteutamme tilaisuuden yhteistyössä Agriment Italian kanssa.